img

­čÄë ADMIRAL Cluj-Napoca Grand Opening Party


Distrac╚Ťie, jackpoturi, surprize, muzic─â ╚Öi mult─â voie bun─â sunt doar c├óteva elemente ce au f─âcut seara de 14 Octombrie una cu totul special─â.

Cei peste 70 de clien╚Ťi prezen╚Ťi la evenimentul de inaugurare oficial─â a loca╚Ťiei ADMIRAL Cluj-Napoca au avut parte de o experien╚Ť─â inedit─â, cadouri surpriz─â ╚Öi o sear─â de neuitat al─âturi de prieteni.


Momentul culminant a fost reprezentat de sesiunea special─â de autografe ╚Öi fotografii al─âturi de invitatul nostru special, marele campion ╚Öi legenda tenisului rom├ónesc – Ilie N─âstase. Acesta i-a ├«nc├óntat pe cei prezen╚Ťi cu glume ╚Öi ├«nt├ómpl─âri mai pu╚Ťin ╚Ötiute din experien╚Ťa sa vast─â, a semnat mingi de tenis ╚Öi tricouri pentru to╚Ťi cei prezen╚Ťi, oferindu-le clien╚Ťilor adev─ârate amintiri de pus ├«n ram─â.

De asemenea, pe tot parcursul serii, clien╚Ťii s-au relaxat ╚Öi au testat o gam─â extins─â de jocuri cu cele mai noi mix-uri NOVOMATIC, dar ╚Öi cu echipamente ale altor produc─âtori.


Clien╚Ťii au apreciat foarte mult conceptul unic al s─âlii de joc, designul modern ╚Öi echipamentele de ultim─â genera╚Ťie puse la dispozi╚Ťie.

Putem spune c─â evenimentul de inaugurare oficial─â a loca╚Ťiei ADMIRAL Cluj-Napoca a fost unul de succes care, cu siguran╚Ť─â, va r─âm├óne ├«n amintirea celor prezen╚Ťi ├«n loca╚Ťie ├«n seara de 14 Octombrie, pozi╚Ťion├ónd loca╚Ťia ├«n topul preferin╚Ťelor clien╚Ťilor ╚Öi pe viitor.