img

🎾 Sărbătoare la puterea a 3-a în cadrul Trofeului Ion Țiriac Bistrița ITF 25K, ediția 2023


Trofeul Ion Țiriac W25 a avut loc în perioada 14 – 20 august la Bistrița unde a reunit în același loc pasionați ai tenisului, tinere jucătoare de tenis, dar și embleme ale tenisului românesc, precum Ilie Năstase și Ion Țiriac.

Româncele au câștigat tot ce se putea la „Trofeul Ion Țiriac” din Poarta Transilvaniei! Anca Todoni a cucerit titlul la simplu, după ce o echipă 100% românească a triumfat în proba de dublu.

Pe 23 august, chiar în ziua finalei de simplu, a fost prezent și Ilie Năstase, Brand Ambassadorul ADMIRAL, care a sărbătorit în aceeași zi 50 de ani de când a devenit Nr.1 mondial în clasamentul ATP.

Trofeul Ion Țiriac desfășurat la Grand Slam Arena din Bistrița a fost câștigat de Anca Todoni, acesta fiindu-i înmânat de marele tenismen Ilie Năstase.

În săptămâna în care se împlinesc 50 de ani de când am devenit numărul 1 mondial, mă bucur să fiu alături de voi la Bistrița și să-i înmânez trofeul câștigătoarei acestui turneu, căreia îi doresc multă baftă mai departe. Sper că turneul de aici va deveni o tradiție”, a declarat Ilie Năstase după festivitatea de premiere.

Apreciem momentele memorabile pe care ni le-a oferit de-a lungul întregii sale cariere și contribuția semnificativă pe care a avut-o în peisajul sportului alb și îl felicităm pe marele maestru.

,,Suntem onorați să avem alături de noi un nume atât de apreciat al sportului mondial, așa cum este Ilie Năstase. Ne bucurăm că ne-a acceptat invitația de a intra în echipa noastră și sunt convins că vom realiza lucruri uimitoare împreună. Am admirat întotdeauna spiritul de învingător și calitățile sportive și umane ale lui Ilie Năstase și cred că se completează perfect cu valorile ADMIRAL. Ne dorim o discuție deschisă cu clienții noștri și, în același timp, să fim alături de modelele sportului românesc, iar asta mă determină să cred că am luat, împreună cu echipa mea, cea mai bună decizie prin intermediul acestui parteneriat”, a declarat Valentin-Adrian Georgescu, CEO NOVOMATIC România.

Vă invităm în continuare să vizitați vitrina de tip muzeu, vizibilă de la exteriorul sălii de joc ADMIRAL ADAM, situată lângă Sala Palatului, unde pot fi admirate de către toți trecătorii exponate prețioase din timpul carierei extraordinare a campionului mondial, disponibilă în mod gratuit tuturor.