img

🐰 Iepurașul aduce NOROC în sălile ADMIRAL din toată țara cu PREMII magice! ✨🎈🎊 Sărbătorește cu stil Paștele la ADMIRAL* și transformă fiecare moment într-o șansă de câștig!

🛎️ În perioada 26 – 30 aprilie 2024, te așteptăm cu drag să participi la MAGIA PAȘTELUI – o acțiune publicitară plină de premii fermecătoare pentru toți jucătorii!

Da, exact, este MAGIC pentru toți: fie că ești matinal, inspirat după-amiaza sau în căutarea distracției nocturne, la ADMIRAL, fiecare jucător are șansa de a străluci în posesia celor mai râvnite câștiguri!

Află mai multe despre cum să te înscrii și cum să îți crești șansele de câștig în cele 5️⃣ zile!


🐰 Tu joci, iar IEPURAȘUL ADMIRAL îți vine în ajutor INSTANT cu șanse MAGICE!

La minimum 50 lei (in-out) jucați în orice sală de joc participantă la campanie, îți oferim cartonașe norocoase de participare, astfel:

🍀 Cei MATINALI, care preferă să bea cafeaua de dimineață la noi și joacă în intervalul orar 08:00 – 12:00, vor primi câte 2 cartonașe de participare.

🍀 Cei care se simt mai INSPIRAȚI în a doua parte a zilei și joacă în intervalul orar 12:01 – 22:00, vor primi câte 1 cartonaș de participare.

🍀 Iar cei mereu VESELI și cu chef inepuizabil de distracție, care caută adrenalină chiar și pe timpul nopții, primesc din partea noastră câte 3 cartonașe de participare, începând cu ora 22:01 și până la închidere!

Tu din ce categorie faci parte? 🚀

Dacă nu te poți hotărî acum, ține minte doar că poți primi până la 6 cartonașe pe zi (08:00 – 07:00) în perioada acțiunii publicitare.


Bucuria Paștelui se dublează în sălile ADMIRAL din toată țara!

Pe data 30 aprilie, am pregătit extrageri cu premii în fiecare SALĂ ADMIRAL participantă, astfel:

Joacă și distrează-te, iar IEPURAȘUL ADMIRAL vine cu premii speciale!

Te așteptăm!

Regulamentul campaniei este disponibil și poate fi consultat în sălile de joc participante.

Se aplică termeni și condiții.

Sărbători fericite și mult noroc! 🍀