slide1
slide1
slide1
slide1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
slide1
slide1
previous arrow
next arrow

Despre noi


ADMIRAL ROMANIA

ADMIRAL Romania face parte din Grupul NOVOMATIC – numarul 1 in Europa in materie de divertisment – cu peste 1500 de locatii la nivel global.

Incepand cu anul 2000, reteaua ADMIRAL Romania a continuat sa creasca, ajungand sa numere in prezent peste 70 de locatii la nivel national. Lider pe piata romaneasca, ADMIRAL respecta standardele internationale inalte ale Grupului, oferind astfel servicii premium, in sali de jocuri cu un ambient elegant si primitor.

Prin intermediul personalului bine instruit, al echipamentelor de joc originale ce ofera cea mai noua tehnologie de joc dar si prin respectarea stricta a legislatiei, ADMIRAL ofera un mediu sigur si care protejeaza atat jucatorii cat si minorii.


JOC RESPONSABIL

Jocurile de noroc si pariurile sportive, in conditiile in care sunt bine reglementate si au oferte echitabile, reprezinta o forma palpitanta de divertisment si jocuri distractive.

In acelasi timp pot deveni si o pasiune incontrolabila. Pentru un grup restrans din cei carora le place sa se bucure de jocurile de distractie in mod frecvent, jocurile de noroc si pariurile sportive pot prezenta riscul de a se transforma intr-un comportament din ce in ce mai incontrolabil care poate degenera in numeroase probleme. Prin urmare este foarte important sa prevenim astfel de evolutii din timp, in scopul mentinerii aspectelor de divertisment si distractie a jocurilor de noroc si pariurilor sportive.

Proiectul „Joc Responsabil” a fost demarat la inceputul lunii Noiembrie 2010, in cadrul expozitiei de gaming Entertainment Arena Expo si a fost derulat intr-o prima faza de NOVOMATIC, urmand a fi extins la nivelul industriei de profil, prin Romslot – Asociatia Organizatorilor de Sloturi.

Prin acest program, NOVOMATIC si Romslot asigura jucatorului posibilitatea de a verifica in ce masura pot fi avea probleme de joc (prin chestionarele prezente in salile de joc) si accesul la tratament (prin clinica specializata Aquamarin).

Helpline-ul, de tip TEL-VERDE creat in cadrul proiectului Joc Responsabil, este intermediul prin care un jucator cu probleme de joc are posibilitatea de a lua legatura telefonic cu specialistul, de a i se explica in ce consta jocul de sansa patologic si, in eventualitatea in care doreste, de a se programa la o sedinta de psihoterapie oferita gratuit, sub indrumarea doamnei psiholog Rizeanu. Ca si sedintele de consiliere oferite gratuit, helpline-ul Joc Responsabil este un numar de telefon apelabil gratuit din orice retea de telefonie, fixa sau mobila. Programul de functionare pentru consultanta prin intermediul helpline-ului gratuit este de luni pana vineri intre orele 10:00 si 18:00. 

Pentru informatii suplimentare si o auto-testare va rugam sa ne vizitati la www.jocresponsabil.ro

In cazul in care aveti intrebari va rugam nu ezitati sa ne contactati la responsible.gaming@admiralromania.ro


CARIERE

Grupul de companii NOVOMATIC din Romania ofera oportunitati de job-uri incitante si provocatoare intr-unul din cele mai dinamice si noi domenii.

Daca sunteti interesat/a de joburile disponibile sau doriti informatii suplimentare referitoare la oportunitatile de cariera oferite de compania noastra, va rugam sa contactati departamentul nostru de Resurse Umane

Tel: +40 374 159 000