slide1
slide1
slide1
slide1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
slide1
slide1
previous arrow
next arrow

Despre noi


ADMIRAL România

ADMIRAL România face parte din Grupul NOVOMATIC – numărul 1 în Europa în materie de jocuri de noroc, cu peste 1500 de săli de joc la nivel global.

Începând cu anul 2000, ADMIRAL România a continuat să se dezvolte, iar în prezent operează peste 70 de săli de joc la nivel național.

ADMIRAL respectă standardele internaționale înalte ale Grupului NOVOMATIC și oferă clienților servicii premium, în sali de jocuri cu un ambient elegant și primitor.

Prin intermediul celor mai noi și apreciate echipamente de joc și a tehnologiei de ultimă oră, ADMIRAL oferă un mediu de distracție sigur, bazat pe JOC RESPONSABIL.


JOC RESPONSABIL

Jocurile de noroc și pariurile sportive, în condițiile în care sunt bine reglementate și au oferte echitabile, reprezintă o formă palpitantă de divertisment și jocuri distractive.

În același timp, ele pot deveni și o pasiune incontrolabilă. Pentru un grup restrâns dintre cei cărora le place să se bucure de jocurile de distracție în mod frecvent, jocurile de noroc și pariurile sportive pot prezenta riscul de a se transforma într-un comportament din ce în ce mai incontrolabil, care poate degenera în numeroase probleme. Prin urmare, este foarte important să prevenim astfel de evoluții din timp, în scopul menținerii aspectelor de divertisment și distracție ale jocurilor de noroc și pariurilor sportive.

Proiectul „Joc Responsabil” a fost demarat la începutul lunii noiembrie 2010, în cadrul expoziției de gaming Entertainment Arena Expo și a fost derulat într-o primă fază de NOVOMATIC, urmând a fi extins la nivelul industriei de profil, prin Romslot – Asociația Organizatorilor de Sloturi.

Prin acest program, NOVOMATIC și Romslot asigură jucătorului posibilitatea de a verifica în ce măsură pot avea probleme de joc (prin chestionarele prezente în sălile de joc) și accesul la tratament (prin clinica specializată Aquamarin).

Helpline-ul, de tip TEL-VERDE creat în cadrul proiectului Joc Responsabil, este intermediul prin care un jucător cu probleme de joc are posibilitatea de a lua legătura telefonic cu specialistul, de a i se explica în ce constă jocul de noroc patologic și, în eventualitatea în care dorește, de a se programa la o ședință de psihoterapie oferită gratuit, sub îndrumarea doamnei psiholog Rizeanu. Ca și ședințele de consiliere oferite gratuit, helpline-ul Joc Responsabil este un număr de telefon apelabil gratuit din orice rețea de telefonie, fixă sau mobilă. Programul de funcționare pentru consultanța prin intermediul helpline-ului gratuit este de luni până vineri între orele 10:00 și 18:00.

Pentru informații suplimentare și o auto-testare, vă rugăm să ne vizitați la www.jocresponsabil.ro.

În cazul în care aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la responsible.gaming@admiralromania.ro.


CARIERE

Grupul de companii NOVOMATIC din România oferă oportunități de job-uri incitante și provocatoare într-unul dintre cele mai dinamice și noi domenii.

Dacă sunteți interesat/ă de joburile disponibile sau doriți informații suplimentare referitoare la oportunitățile de carieră oferite de compania noastră, vă rugăm să contactați departamentul nostru de Resurse Umane la numărul de telefon: +40 374 159 000.