img

Extrageri tematice, vedete si surprize, toate la ADMIRAL ADAM!


ADMIRAL a dat startul unei curse incendiare de premii în cadrul campaniei ,,Raliul premiilor ADMIRAL” și a organizat extrageri tematice pentru clienții din București și Ilfov. În primele cinci petreceri aceștia s-au putut bucura de decoruri spectaculoase și de distracție alături de invitați speciali, precum formația Greek4U, bartenderul Valentin Luca, Gipsy Casual, Vogue Show și Doina Sax.

În cursa spre premii, drumul este plin de surprize pentru clienții sălilor ADMIRAL. Petrecerile exclusiviste de la ADMIRAL ADAM îi atrag ca un magnet pe cei care își doresc să ia parte la noile surprize pregătite. Toți clienții din București și Ilfov au șansa de a se înscrie în campanie și de a intra în cursa pentru un autoturism VW T-ROC, 5 VW GOLF și premii în bani, în valoare totală de 1.000.000 de lei.

Grecii sunt de neîntrecut atunci când vine vorba de petreceri, muzică bună, dans și preparate delicioase. Startul petrecerilor exclusiviste a fost luat de formația GREEK4U pe 23 august, iar clienții s-au putut delecta cu un meniu cu preparate tradiționale grecești. Ritmul celor mai cunoscute melodii grecești a ținut clienții aproape, iar unii dintre aceștia au transformat sala ADAM într-un ring de dans plin de voie bună.

https://www.admiralromania.ro/upload/image/Party%20ADAM%20-%20Greek.jpg

VALENTIN LUCA a marcat sfârșitul verii pe 6 septembrie într-un mod spectaculos, așa cum ne-a obișnuit în show-urile sale, la Hawaiian Party. Rapiditatea mișcărilor, carisma și talentul au cucerit clienții, iar Valentin i-a provocat pe cei mai activi dintre aceștia să îi învețe trucuri simple de acrobație cu sticle de alcool și pahare. Cei mai îndemânatici dintre ei au fost premiați cu un kit speciat de băuturi.

https://www.admiralromania.ro/upload/image/Party%20ADAM%20-%20Hawaiian.jpg

Cei din formația GIPSY CASUAL și-au făcut o apariție de senzație pe 20 septembrie cu un show LIVE și au adus bucurie în inimile tuturor participanților la petrecere. Aceștia au creat momente inedite, care vor rămâne multă vreme în amintirea invitaților, prin frenezia și patosul instrumentelor muzicale, ritmurile antrenante și talentul de care au dat dovadă cu unele dintre cele mai apreciate piese de acest stil. Animatoarele au întreținut atmosfera pe parcursul întregii seri cu mișcări pasionale și costume specifice.

https://www.admiralromania.ro/upload/image/Party%20ADAM%20-%20Gipsy.jpg

Show-urile spectaculoase au continuat la extragerea de pe 4 Octombrie cu VOGUE SHOW, iar costumele realizate din penaj colorat ale dansatoarelor au captat atenția tuturor. Decorațiunile speciale de cabaret, energia debordantă și farmecul dansatoarelor au întregit atmosfera veselă.

https://www.admiralromania.ro/upload/image/Party%20ADAM%20-%20Cabaret.jpg

Jazz-ul este sunetul surprizei și al libertății, așa că acest stil a avut parte o petrecere dedicată pe data de 18 octombrie. DOINA SAX a surprins clienții cu melodii cunoscute, reinterpretate la saxofon si voce, pe ritmuri de jazz, fresh și pline de culoare muzicală.

DISTRACȚIA CONTINUĂ!

ȚINE RITMUL ÎN NUMEROTAREA INVERSĂ PÂNĂ LA MARELE PREMIU!

Vă așteptăm pe 1 noiembrie, la Halloween Party, alături de cântăreața JESSICA D.

JEAN DE LA CRAIOVA este așteptat pe data de 15 noiembrie, iar luna se încheie cu Burlesque Party și Alexandra, pe 29 noiembrie.

Marea extragere de pe 20 decembrie ne va găsi pe un tărâm magic, la Winter Wonderland Party, pe ritmuri latino cu formația MANDINGA.