img

🎾 Ilie Năstase a onorat cu prezența sa Campionatele Naționale Individuale de Tenis – Seniori


În perioada 02 – 08 octombrie au avut loc Campionatele Naționale Individuale de Tenis – Seniori, evenimente de excepție, organizate de Clubul Sportiv Satori Art și Federația Română de Tenis.

Surpriza evenimentului a fost invitatul special, nimeni altul decât legenda sportului alb – Ilie Năstase, Brand Ambassadorul ADMIRAL. Acesta a oferit recompensele celor mai buni jucători în cadrul unei ceremonii de premiere de neuitat.

Unele dintre aspectele cele mai atrăgătoare ale acestui campionat au fost, cu siguranță, premiile. În valoare totală de aproximativ 10.000 de euro, acestea au răsplătit performanța și devotamentul sportivilor participanți. Locațiile pregătite pentru această competiție de înalt nivel au fost Baza de tenis CSM Unirea Slobozia și Tenis Con. Efortul celor trei cluburi, ACS Satori Art, Tenis Con și CSM Unirea Slobozia, demonstrează că unitatea poate face din imposibil, posibil.

Atât în lumea sportului, cât și în cea a business-ului, unitatea și excelența sunt două valori care asigură succesul, iar noi suntem mândri de faptul că Ilie Năstase reușește să unească suflete în numele aceleiași pasiuni la toate evenimentele sportive la care participă. Pentru a face acest eveniment și mai special, Clubul Sportiv Satori Art a pregătit 100 de exemplare ale cărții intitulate „Mr. Năstase,” fiecare purtând autograful personal al legendei noastre.

Echipa ADMIRAL susține modelele pentru tinerele generații de sportivi și vă invită să vizitați vitrina de tip muzeu, vizibilă de la exteriorul sălii de joc ADMIRAL ADAM, situată lângă Sala Palatului din București, dedicată lui Ilie Năstase. Aici pot fi admirate, în mod gratuit, exponate prețioase din timpul carierei extraordinare a campionului mondial.