img

LUCKY TOUCH: O mulțime de bonusuri la o simplă atingere distanță!


Tehnologia de ultimă oră ne simplifică modul de viață și devenim din ce în ce mai obișnuiți cu plățile care folosesc sisteme biometrice. Astfel am adus, în premieră în sălile ADMIRAL din România, un sistem special de înregistrare și transfer de plată pentru clienții noștri, căruia i-am adăugat multe BONUSURI de neratat! Este cea mai inovatoare soluție disponibilă pe piață de acest tip, care îndeplinește toate cerințele legale și care oferă o soluție sigură pentru identificarea clienților.

Ce este sistemul biometric și cum funcționează?

Este un sistem informatic de fidelizare ce permite acordarea creditelor bonus doar pentru clienţii înregistrați în sistem, în baza identificării parametrilor biometrici (recunoaștere facială/token și amprentă). Vă puteți înregistra în sistem la casieria sălii de joc participante în promoția LUCKY TOUCH. După înscrierea în sistemul de fidelizare, veți avea posibilitatea de a deschide sesiunea de joc, simplu și sigur, doar cu ajutorul cititorului de amprentă instalat pe fiecare echipament. Din acest moment, sistemul va monitoriza activitatea, iar în momentul în care vă calificați la cel puțin una dintre promoții, bonusul este acordat automat. Atât de simplu!

Suntem foarte încântați că am implementat acest sistem revoluționar, pentru că are nenumărate AVANTAJE, atât pentru clienți și personal, cât și pentru industrie, care are obiectivul de a proteja jucătorii.

LUCKY TOUCH: Accesează promoțiile noastre cu o simplă atingere!

Ne răsplătim clienții înregistrați în sistem cu PUNCTE DE LOIALITATE sau BONUSURI., toate accesibile într-o singură campanie!

Beneficiați de un bonus în valoare de 100 lei pentru înregistrare!

Obțineți un BONUS de 5%, chiar și pentru sumele jucate și pierdute, conform baremului din regulament. Bonusul acestei promoții se poate acorda de mai multe ori într-o zi.

De ziua dumneavoastră, vă dăruim încă 100 de lei BONUS! Acesta poate fi revendicat într-un interval de 5 zile (cu 2 zile înainte și 2 zile după data nașterii, după care expiră).

Adună patru simboluri într-o perioadă de maximum 30 de zile, conform regulamentului. În funcție de miza jucată într-o zi lucrătoare, puteți colecta doar un simbol din cele trei disponibile. Simbolul colectat poate fi vizualizat pe PTM sau Promo Tower, începand cu următoarea zi, la prima deschidere a sesiunii de joc. După ce au fost colectate cele 4 simboluri, pe PTM va fi afișat mesajul „TAKE YOUR WIN“. În acest moment, tot ce trebuie să faceți este să plasați degetul pe cititor pentru a revendica bonusul. În orice moment, puteți verifica la Promo Tower câte zile mai aveți disponibile pentru colectarea simbolurilor norocoase.

Pentru fiecare câstig obținut în urma participării la joc, noi îți vom acorda tichete BONUS neîncasabile, conform grilei din regulamentul campaniei, care au valabilitate de 24h de la data accesarii.

Lasă-ți și tu amprenta pe bonusurile nostre și bucură-te de joc!

Durata campaniei și sălile participante:

Campania de fidelizare LUCKY TOUCH se desfășoară în perioada 01.07.2020 – 31.12.2021 și este disponibilă, momentan, în următoarele săli de joc ADMIRAL din București:

  1. BUCURESTI, Calea 13 Septembrie, nr. 118-120, bl. 60-62, parter, Sector 5
  2. BUCURESTI, B-dul Regina Maria, nr. 51, parter, Sector 4
  3. BUCURESTI, Str. Ion Campineanu, nr. 29 bl. 6, sc. A-B, parter si Str. Brezoianu Ion Actor, nr. 40-42, Sector 1
  4. BUCURESTI, Str. Grigore Alexandrescu, nr. 1, bl. D7, parter, Sector 1
  5. BUCURESTI, Str. Alexandru Serbanescu, nr. 3-5, Sector 1
  6. BUCURESTI, B-dul Aerogarii, nr. 2-8, bl. II/1, parter, Sector 1
  7. BUCURESTI, Calea Grivitei, nr. 397, parter, sector 1
  8. BUCURESTI, B-dul Ion Mihalache, nr. 94, Sector  1
  9. BUCURESTI , B-dul Dimitrie Cantemir, nr. 2B, bl. P1, parter, Sector 4
  10. BUCURESTI, Piata Mihai Kogalniceanu, nr. 3, Sector 5

Regulamentul campaniei poate fi consultat aici.