img

Ne-am luat toate măsurile de siguranță pentru a fi din nou împreună!


Distracția continuă, responsabil și în siguranță! Ne-a fost dor tuturor și ne bucurăm că avem posibilitatea de a fi din nou împreună. În tot acest timp ne-am pregătit și vă asigurăm că în locațiile ADMIRAL sunt îndeplinite toate standardele de siguranță pentru protejarea sănătății dumneavoastră, dar și a colegilor noștri.

Anul acesta sălile de joc ADMIRAL aniversează 30 de ani de succes pe piața din România, ocazie cu care vă reamintim că seriozitatea, corectitudinea, unitatea și integritatea sunt valori cheie după care ne ghidăm. Acum, mai mult ca oricând, atenția față de siguranța și confortul dumneavoastră în sălile de joc a devenit prioritatea noastră și ne adaptăm noilor norme. Astfel, am luat cele mai stricte măsuri de prevenție, dezinfectare și curățenie.

Dorim să vă prezentăm măsurile pe care le-am luat și câteva recomandări pentru jucători pe parcursul vizitei în cadrul salilor de joc:

Vă reamintim că, pe lângă măsurile stricte adoptate, în cadrul sălilor noastre de joc, clienții pot beneficia de o ofertă de jocuri de top, în confortul unor echipamente de joc de ultimă generație.

Oferta de joc este extinsă prin terminalele de pariuri sportive TIP&CASH, cât și evenimente sportive LIVE. Serviciile oferite sunt completate de personalul prietenos, FREE BAR și FREE WIFI.

Pentru o experiență de joc completă, iubitorii jocurilor de noroc și pariuri sportive pot continua distracția de acasă, accesând jocurile lor preferate, într-o  selecție variată,  din confortul propriei case, prin platforma de joc admiral.ro.

De asemenea, utilizatorii pot beneficia de oferta de pariuri sportive, într-o gamă extinsă care, zilnic, conectează clienții la sute de evenimente sportive din întreaga lume. Jucătorii au la dispoziţie şi serviciul de depunere/retragere de la casierie, în mod gratuit, în orice locație  ADMIRAL.

Vă așteptăm cu drag și în siguranță în locațiile noastre!

Vă dorim distracție plăcută și vă îndemnăm la un joc responsabil!