img

👱‍♀️ Revendică PREMIUL de primăvară! NOROC în DAR în campania🍀LUCKY LADIES! 🌸


LUCKY LADIES sunt sărbătorite la ADMIRAL! Primăvara ne îndeamnă să celebrăm femeia și să ne jucăm cât mai mult, așa că luna martie o dedicăm clientelor noastre!

Mai mult joc 🎰, mai multă distracție 🎊, mai mult noroc 🍀 și mai multe câștiguri 💰!

Primăvara sărbătorim feminitatea și aducem clientele în lumina reflectoarelor cu o campanie distractivă, care să le însenineze ziua! 🍀 La ADMIRAL, oferim TICKETE NON-CASHABLE CADOU în toate sălile participante în campanie, în valoare totală de până la 325.000 lei*! 💰


Ce trebuie să faci?

Revendică ticketul tău din sala ADMIRAL preferată!*

Noi oferim câte 1 TICKET NON-CASHABLE pe zi CADOU, în valoare de 100 lei* pentru toate doamnele și domnișoarele participante la joc în sălile ADMIRAL selectate!

🌸 Te așteptăm zilnic, până la sfârșitul lunii martie, în sălile de joc ADMIRAL din București și din țară participante la campania LUCKY LADIES, pentru a te răsfața cu jocurile preferate și pentru a-ți încerca norocul. 🎰


*Se aplică T&C. Mai multe detalii despre regulile de participare și modalitatea de acordare a premiilor puteți afla direct de la personalul sălilor noastre de joc. Regulamentul complet poate fi consultat la casieriile sălilor participante.