slide1
slide1
slide1
slide1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
slide1
slide1
previous arrow
next arrow

ADMIRAL ADAM (SALA PALATULUI)


VALORI JACKPOT LIVE:

 • GOLD:

  2599 LEI
 • SILVER:

  860 LEI
 • BRONZE:

  687 LEI
 • EARTH:

  292 LEI
 • WATER:

  175 LEI

Sala de joc ADAM este situată pe Str. Ion Câmpineanu, nr. 29, colț cu Str. Ion Actor Brezoianu, nr. 40-42, sector 1, București, vizavi de Sala Palatului și pune la dispoziția clienților o suprafață impresionantă.

În cadrul acesteia vă veți bucura de o experiență de joc aparte și de un ambient relaxant, la o selecție variată de sloturi în Lei și Euro, dar și de un sistem de fidelizare de ultimă generație prin care clienții înregistrați pot accesa bonusurile oferite. Atmosfera electrizanta este completată de jackpoturi progresive cu valori generoase, tombole periodice atractive, diverse sortimente de băuturi oferite clienților din partea casei, acces gratuit la Wi-Fi pe tot parcursul sesiunii de joc, sistem ticket-in/ticket-out și dispozitiv ATM de la care puteți să retrageți banii de pe tichetele de plată în mod privat și sigur, opțiunea de plată cu cardul la casierie prin POS, cât și stand de încărcat telefonul mobil.

ADMIRAL pune la dispoziția jucătorilor o varietate de experiențe care se potrivesc oricărei dorințe și buget împreună cu servicii de calitate și acces la ultimile tehnologii din domeniul jocurilor de noroc și al Pariurilor Sportive. Suplimentar, îți poți încerca norocul la una din opțiunile oferite prin parteneriatul cu Loteria Romană: Loto 6/49, Joker, 5/40, lozuri răzuibile și poți avea acces, prin joc la Videoloterie, la cel mai mare jackpot din România.


Contact ADMIRAL ADAM (SALA PALATULUI):

 • Adresa:

  Bucuresti, Ion Campineanu nr.29, Sector 1
 • Program:

  08:00 - 05:00