slide1
slide1
slide1
slide1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
slide1
slide1
previous arrow
next arrow

VICTORIEI ADMIRAL CLUB


VALORI JACKPOT LIVE:

 • GOLD:

  3117 LEI
 • SILVER:

  4196 LEI
 • BRONZE:

  230 LEI
 • EARTH:

  441 LEI
 • WATER:

  95 LEI

Sala de joc VICTORIEI este situată pe Str. Grigore Alexandrescu, nr. 1, bl. D7, sector 1, București, aproape de intrarea pe Calea Victoriei din Piața Victoriei, având o tradiție de peste 20 de ani și un spațiu generos.

În cadrul acesteia vă veți bucura de o experiență de joc aparte și de un ambient relaxant, la o selecție de sloturi variate, dar și de un sistem de fidelizare de ultimă generație prin care clienții înregistrați pot accesa bonusurile oferite. Atmosfera electrizantă este completată de jackpoturi progresive cu valori generoase, tombole periodice atractive, diverse sortimente de băuturi oferite clienților din partea casei, acces gratuit la Wi-Fi pe tot parcursul sesiunii de joc, sistem ticket-in/ticket-out și dispozitiv ATM de la care puteți să retrageți banii de pe tichetele de plată în mod privat și sigur, cat si de opțiunea de plată cu cardul la casierie prin POS.

ADMIRAL pune la dispoziția jucătorilor o varietate de experiențe care se potrivesc oricărei dorințe și buget împreună cu servicii de calitate și acces la ultimile tehnologii din domeniul jocurilor de noroc și al Pariurilor Sportive. Suplimentar, îți poți încerca norocul la una din opțiunile oferite prin parteneriatul cu Loteria Română: Loto 6/49, Joker, 5/40, lozuri răzuibile și poți avea acces, prin joc la Videoloterie, la cel mai mare jackpot din România.


Contact VICTORIEI ADMIRAL CLUB:

 • Adresa:

  Grigore Alexandrescu nr. 1 010621 Bucuresti, Romania
 • Program:

  08:00 - 05:00