slide1
slide1
slide1
slide1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
slide1
slide1
previous arrow
next arrow

IANCULUI ADMIRAL CLUB


VALORI JACKPOT LIVE:


Sala de joc IANCULUI este situată în sector 2, București, pe Șos. Mihai Bravu, nr. 122, bl. D27, la intersecția cu Bd. Pache Protopopescu, având în față stația de metrou Piața Iancului.

Locația are o tradiție de aproape 20 de ani și își întâmpină clienții cu o suprafață generoasă.

În cadrul acesteia, vă veți bucura de o experiență de joc unică într-un ambient relaxant, la o selecție de sloturi variate dar și de un sistem de fidelizare de ultimă generație prin care clienții înregistrați pot accesa bonusurile oferite. Atmosfera electrizantă este completată de jackpoturi progresive cu valori generoase, tombole periodice atractive, diverse sortimente de băuturi oferite clienților din partea casei, acces gratuit la Wi-Fi pe tot parcursul sesiunii de joc, sistem ticket-in/ticket-out și dispozitiv ATM de la care puteți să retrageți banii de pe tichetele de plată în mod privat și sigur, cât și de opțiunea de plată cu cardul la casierie prin POS.

ADMIRAL pune la dispoziția jucătorilor o varietate de experiențe care se potrivesc oricărei dorințe și buget împreună cu servicii de calitate și acces la ultimile tehnologii din domeniul jocurilor de noroc și al Pariurilor Sportive. Suplimentar, îți poți încerca norocul la una din opțiunile oferite prin parteneriatul cu Loteria Română: Loto 6/49, Joker, 5/40, lozuri răzuibile și poți avea acces, prin joc la Videoloterie, la cel mai mare jackpot din România.


Contact IANCULUI ADMIRAL CLUB:

  • Adresa:

    Sos. Mihai Bravu nr. 122 021334 Bucuresti, Romania
  • Program:

    08:00 - 05:00