slide1
slide1
slide1
slide1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
slide1
slide1
previous arrow
next arrow

Pantelimon Delfinului


Sala de joc PANTELIMON este situată pe Șos. Pantelimon, nr. 243, bl. 52, parter, sector 2, vizavi de MEGA MALL și își întâmpină clienții cu o suprafață amplă.

În cadrul locației, vă veți bucura de o experiență de joc aparte într-un ambient relaxant cu o gamă variată de sloturi. Atmosfera este completată de jackpoturi progresive cu valori generoase, tombole periodice atractive, diverse sortimente de băuturi oferite clienților din partea casei, acces gratuit la Wi-Fi pe tot parcursul sesiunii de joc, sistem ticket-in/ticket-out și dispozitiv ATM de la care puteți să retrageți banii de pe tichetele de plată în mod privat și sigur, cât și opțiunea de plată cu cardul la casierie prin POS.

ADMIRAL pune la dispoziția jucătorilor o varietate de experiențe care se potrivesc oricărei dorințe și buget împreună cu servicii de calitate și acces la ultimile tehnologii din domeniul jocurilor de noroc și al Pariurilor Sportive. Suplimentar, îți poți încerca norocul la una din opțiunile oferite prin parteneriatul cu Loteria Română: Loto 6/49, Joker, 5/40, lozuri răzuibile și poți avea acces, prin joc la Videoloterie, la cel mai mare jackpot din România.


Contact Pantelimon Delfinului:

  • Adresa:

    Sos Pantelimon, Nr. 243, Bl. 52
  • Program:

    08:00 - 05:00