slide1
slide1
slide1
slide1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
slide1
slide1
previous arrow
next arrow

SERBAN VODA ADMIRAL CLUB


VALORI JACKPOT LIVE:


Sala de joc ȘERBAN VODĂ este situată în sector 4, București, la intersecția dintre Calea Șerban Vodă, nr. 266 și Str. Mitropolit Iosif.

Locația are o suprafață generoasă în cadrul căreia vă veți bucura de o experiență de joc deosebită într-un ambient relaxant la o selecție variată de sloturi. Atmosfera electrizantă este completată de jackpoturi progresive cu valori generoase, tombole periodice atractive, diverse sortimente de băuturi oferite clienților din partea casei, acces gratuit la Wi-Fi pe tot parcursul sesiunii de joc, sistem ticket-in/ticket-out și dispozitiv ATM de la care puteți să retrageți banii de pe tichetele de plată în mod privat și sigur, cât și de opțiunea de plată cu cardul la casierie prin POS.

ADMIRAL pune la dispoziția jucătorilor o varietate de experiențe care se potrivesc oricărei dorințe și buget împreună cu servicii de calitate și acces la ultimile tehnologii din domeniul jocurilor de noroc și al Pariurilor Sportive. Suplimentar, îți poți încerca norocul la una din opțiunile oferite prin parteneriatul cu Loteria Română: Loto 6/49, Joker, 5/40, lozuri răzuibile și poți avea acces, prin joc la Videoloterie, la cel mai mare jackpot din România.


Contact SERBAN VODA ADMIRAL CLUB:

  • Adresa:

    Calea Serban Voda nr. 266 040219 Bucuresti, Romania
  • Program:

    08:00 - 05:00