slide1
slide1
slide1
slide1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
slide1
slide1
previous arrow
next arrow

TARGOVISTE ADMIRAL CLUB


VALORI JACKPOT LIVE:


Sala de joc TÂRGOVIȘTE este situată pe Str. Constantin Brâncoveanu, nr. 24, Târgoviște, jud. Dâmbovița, aproape de intersecția dintre Str. Ana Ipătescu și Str. Constantin Brâncoveanu.

Clădirea a fost construită în anul 1910 și este recunoscută drept monument istoric, fiind situată în vecinătatea principalului obiectiv turistic, Curtea Domnească.

Cu o suprafață impersionantă, în cadrul locației vă puteți bucura de o experiență de joc unică într-un ambient relaxant la o selecție variată de sloturi disponibile, în Lei și Euro, cât și la posturile de ruletă. Atmosfera electrizantă este completată de jackpoturi cu valori generoase, diverse sortimente de băuturi oferite gratuit din partea companiei, acces gratuit la Wi-Fi pe tot parcursul sesiunii de joc și dispozitiv ATM de la care puteți să retrageți banii de pe tichetele de plată în mod privat și sigur.

ADMIRAL pune la dispoziția jucătorilor o varietate de experiențe care se potrivesc oricărei dorințe și buget împreună cu servicii de top și acces la ultimile tehnologii din domeniul jocurilor de noroc și al Pariurilor Sportive.


Contact TARGOVISTE ADMIRAL CLUB:

  • Adresa:

    C-tin Brancoveanu nr. 24 130002 Targoviste Dambovita, Romania
  • Program:

    08:00 - 05:00