slide1
slide1
slide1
slide1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
slide1
slide1
previous arrow
next arrow

CAMPINA ADMIRAL CLUB


VALORI JACKPOT LIVE:


Sala de joc CÂMPINA este situată pe Str. Carol I, nr. 38, Câmpina, jud. Prahova, în centrul orașului, având o suprafață impresionantă.

În cadrul locatiei, vă veți bucura de o experiență de joc aparte într-un ambient relaxant cu o selecție variată de sloturi. Atmosfera este completată de jackpoturi progresive cu valori generoase, diverse sortimente de băuturi oferite clienților din partea casei, acces gratuit la Wi-Fi pe tot parcursul sesiunii de joc, sistem ticket-in/ticket-out și dispozitiv ATM de la care puteți să retrageți banii de pe tichetele de plată în mod privat și sigur.

ADMIRAL pune la dispoziția jucătorilor o varietate de experiențe care se potrivesc oricărei dorințe și buget, împreună cu servicii de calitate și acces la ultimile tehnologii din domeniul jocurilor de noroc și al Pariurilor Sportive. Suplimentar, îți poți încerca norocul la una din opțiunile oferite prin parteneriatul cu Loteria Romana: Loto 6/49, Joker, 5/40, lozuri răzuibile și poți avea acces, prin joc la Videoloterie, la cel mai mare jackpot din România.


Contact CAMPINA ADMIRAL CLUB:

  • Adresa:

    Str. Carol I, nr. 38, Campina Prahova, Romania
  • Program:

    08:00 - 05:00