slide1
slide1
slide1
slide1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
slide1
slide1
previous arrow
next arrow

Ploiești CF Sud


VALORI JACKPOT LIVE:

 • GOLD:

  2321 LEI
 • SILVER:

  694 LEI
 • BRONZE:

  171 LEI

Sala de joc PLOIEȘTI CF SUD este situată pe Str. Piața 1 Decembrie 1918, nr. 7, Ploiești, jud. Prahova, în zona de Sud a orașului în incinta Gării.

Cu o suprafață amplă, în cadrul locației vă puteți bucura de o experiență de joc unică într-un ambient relaxant cu o selecție variată de sloturi. Atmosfera este completată de jackpoturi progresive cu valori generoase, tombole atractive, diverse sortimente de băuturi oferite clienților din partea casei, acces gratuit la Wi-Fi pe tot parcursul sesiunii de joc, sistem ticket-in/ticket-out și dispozitiv ATM de la care puteți să retrageți banii de pe tichetele de plată în mod privat și sigur, cât și de opțiunea de plată cu cardul la casierie prin POS.

ADMIRAL pune la dispoziția jucătorilor o varietate de experiențe care se potrivesc oricărei dorințe și buget, împreună cu servicii de calitate și acces la ultimile tehnologii din domeniul jocurilor de noroc și al Pariurilor Sportive. Suplimentar, îți poți încerca norocul la una din opțiunile oferite prin parteneriatul cu Loteria Romana: Loto 6/49, Joker, 5/40, lozuri răzuibile și poți avea acces, prin joc la Videoloterie, la cel mai mare jackpot din România.


Contact Ploiești CF Sud:

 • Adresa:

  Ploiesti, CF Ploiesti Sud, Piata 1 Decembrie 1918 nr. 7, Judet Prahova
 • Program:

  08:00 05:00