slide1
slide1
slide1
slide1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
slide1
slide1
previous arrow
next arrow

BARLAD ADMIRAL CLUB


VALORI JACKPOT LIVE:


Sala de joc BÂRLAD este situată pe Str. Republicii, nr. 81, Bârlad, Jud. Vaslui, pe strada principală și are o suprafață impresionantă.

În cadrul locației, vă veți bucura de o experiență de joc aparte într-un ambient relaxant, la sloturile disponibile în Lei și Euro, cât și la posturile de ruleta. Atmosfera este completată de jackpoturi progresive cu valori generoase, diverse sortimente de băuturi oferite clienților din partea casei, acces gratuit la Wi-Fi pe tot parcursul sesiunii de joc, sistem ticket-in/ticket-out și dispozitiv ATM de la care puteți să retrageți banii de pe tichetele de plată în mod privat și sigur.

ADMIRAL pune la dispoziția jucătorilor o varietate de experiențe care se potrivesc oricărei dorințe și buget, împreună cu servicii de calitate și acces la ultimile tehnologii din domeniul jocurilor de noroc și al Pariurilor Sportive. Suplimentar, iti poti incerca norocul la una din optiunile oferite prin parteneriatul cu Loteria Română: Loto 6/49, Joker, 5/40, lozuri razuibile si poti avea acces, prin joc la Videoloterie, la cel mai mare jackpot din România.


Contact BARLAD ADMIRAL CLUB:

  • Adresa:

    Str. Republicii nr. 81, Barlad Vaslui, Romania
  • Program:

    08:00 - 05:00