previous arrownext arrow
Slider

Noutati


img

GRAND JACKPOT a adus un castig in valoare de 10,335.12 lei!

Jackpotul GRAND în valoare de 10,335.12 lei a fost castigat la sala Admiral Tulcea! In data de 20.06.2020, ora 22:40, colegii de la sala Admiral Tulcea au acordat marele premiu unui client fidel care juca la un echipament Apex faimosul joc Red Hot Burning pe miza de 500 de lei. Norocul a fost de partea […]

Detalii

img

Ne-am luat toate măsurile de siguranță pentru a fi din nou împreună!

Distracția continuă, responsabil și în siguranță! Ne-a fost dor tuturor și ne bucurăm că avem posibilitatea de a fi din nou împreună. În tot acest timp ne-am pregătit și vă asigurăm că în locațiile ADMIRAL sunt îndeplinite toate standardele de siguranță pentru protejarea sănătății dumneavoastră, dar și a colegilor noștri. Anul acesta sălile de joc […]

Detalii

img

Castigurile isi iau revansa!

Un client nou din Constanta care a dorit sa isi incerce norocul chiar in noaptea in care salile s-au redeschis, a plecat acasa cu JACKPOT-ul local GOLD, in valoare de 6056.99 lei! Felicitari!

Detalii

img

Bucurosi ca am redeschis!

Momentul redeschiderii mult dorite a sosit, iar norocul asteapta sa fie redescoperit! Distractia continua cu forte noi, in depline conditii de siguranta! Sa ne vedem cu bine, dornici de distractie! Am pregatit multe surprize!

Detalii

img

#stamacasa, in siguranta!

Dragi clienti, Pentru siguranta dumneavoastra, conform Hotararii nr.11 din 17.03.2020, activitatea noastra a fost sistata. Revenim cu forte noi si multe surprize! Pana atunci, distractia continua acasa, online!

Detalii

img

Campania LOG-IN&WIN s-a incheiat!

Clientii nostri s-au bucurat de reteaua WiFi pusa la dispozitie gratuit in locatiile ADMIRAL si s-au inscris la o campanie care a durat 6 luni. Acestia au avut sansa de a castiga un IPHONE 8 pe luna! Consulta aici: Regulament de desfășurare și participare Felicitari tuturor castigatorilor! Ramaneti aproape, pregatim noi surprize!

Detalii

img

Norocul este aici: 196.694,65 lei s-au castigat la Jackpot ALL ROMANIA

196.694,65 lei este valoarea premiului Jackpot ALL ROMANIA câștigat de către o clientă în sala ADMIRAL din Sinaia. Aceasta a fost încântată și totodată uimită de valoarea premiului câștigat, bucurându-se alături de prieteni și de personalul sălii. Felicitări!

Detalii

img

Extrageri tematice, vedete si surprize, toate la ADMIRAL ADAM!

ADMIRAL a dat startul unei curse incendiare de premii în cadrul campaniei ,,Raliul premiilor ADMIRAL” și a organizat extrageri tematice pentru clienții din București și Ilfov. În primele cinci petreceri aceștia s-au putut bucura de decoruri spectaculoase și de distracție alături de invitați speciali, precum formația Greek4U, bartenderul Valentin Luca, Gipsy Casual, Vogue Show și […]

Detalii

img

Castiguri uimitoare! ALL LEISURE JACKPOT, 193.774.94 lei!

193.774.94 lei este valoarea premiului câștigat de către un norocos client din sala ADMIRAL Tunel. Se pare că vraja a funcționat, duhul din jocul preferat, Reel Geniie, i-a dăruit un premiu neașteptat. Felicitări câstigătorului!

Detalii

img

130.499.34 LEI – JACKPOT castigat la Calarasi!

Clienții ADMIRAL sunt răsplătiți pe măsură! Miercuri, 19 iunie, un norocos client al sălii de joc ADMIRAL din strada București numărul 83, Călarași, a câștigat premiul Jackpot ALL Romania în valoare de 130.499,34! Jocul Sizzling Hot i-a purtat noroc, câștigul a fost sărbătorit cu șampanie alături de clienții sălii și de personal. 

Detalii