Banner-site
Banner-site
Banner---ADMIRAL----Reloaded
Banner---ADMIRAL----Reloaded
News
News
Promotions
Promotions
Jackpot
Jackpot
slide1
slide1
Banner-articol-GO-Electric
Banner-articol-GO-Electric
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Banner-site
Banner---ADMIRAL----Reloaded
News
Promotions
Jackpot
slide1
Banner-articol-GO-Electric
previous arrow
next arrow

Noutati


img

65.000 LEI cash iti dau intalnire pe 27 Mai la extragerile ⚡ADMIRAL ELECTRIC⚡!

Pregatit pentru castig? Biletele acumulate iti pot aduce premii cash generoase. Seria castigurilor „Admiral Electric” continua pe 27 MAI in sala ADMIRAL Adam. Pentru a participa la extrageri, poti obtine bilete de tombola, astfel: ➡ Slot machine – Pentru fiecare 50 Lei jucati (IN-OUT) se acorda 1 bilet de participare; ➡ Ruleta – Pentru fiecare […]

Detalii

img

🎉 ADMIRAL RELOADED BRASOV – Renault Clio si premii CASH, pe 20 Mai!

Vineri, 20 mai, este cel mai bun moment sa te incarci cu energie pozitiva. Castigurile iti dau din nou intalnire in sala de joc ADMIRAL Weiss. Pentru a participa la extrageri, poti obtine bilete de tombola, astfel: ➡ Slot machine – Pentru fiecare 50 Lei jucati (IN-OUT) se acorda 1 bilet de participare; ➡ Ruleta […]

Detalii

img

15.390,77 lei Grand Jackpot la ADMIRAL Vaslui!

Marți, 10 mai, in sala ADMIRAL din Vaslui, Str. Stefan cel Mare nr. 51, a fost acordat premiul Grand Jackpot în valoare de 15.390,77 lei. Nestematele din Blazing Gems s-au materializat în așteptatul premiu. Felicitări!

Detalii

img

🎉 ADMIRAL RELOADED PLOIESTI – Renault Clio si premii CASH, pe 13 Mai!

Vineri, 13 mai, este cel mai bun moment sa te incarci cu energie pozitiva. Castigurile iti dau din nou intalnire in sala de joc ADMIRAL Winmarkt. Pentru a participa la extrageri, poti obtine bilete de tombola, astfel: ➡ Slot machine – Pentru fiecare 50 Lei jucati (IN-OUT) se acorda 1 bilet de participare; ➡ Ruleta […]

Detalii

img

14.705,59 lei Grand Jackpot la ADMIRAL Buzău!

Miercuri, 4 mai, în sala ADMIRAL din Buzău, Bd. Unirii, Bloc P6, a fost acordat premiul Grand Jackpot în valoare de 14.705,59 lei. Premiul a fost câștigat la jocul Queen Cleopatra. Felicitări!

Detalii

img

15.662,97 lei Grand Jackpot la ADMIRAL Popești!

Marți, 3 mai, în sala ADMIRAL din Popești, Șoeaua Olteniței nr. 45, a fost acordat premiul Grand Jackpot în valoare de 15.662,97 lei. Fructele și șeptarii din jocul Red Hot 7 CL i-au purtat noroc fericitului câștigător. Felicitări!

Detalii

img

Volkswagen ID.3 + premii cash = distractie marca ⚡ADMIRAL ELECTRIC⚡, pe 06 Mai!

Esti pregatit? Vineri, 6 Mai, este cel mai bun moment sa te incarci cu energie pozitiva. Vino sa iei parte la o petrecere pe cinste, cu premii generoase si distractie cat cuprinde, in compania faimosilor de la Mahala Rai Banda, una dintre cele mai cunoscute trupe din România care canta in limba romani! Nu rata […]

Detalii

img

Grand Jackpot la ADMIRAL Crângași: 13.373,91 lei!

Duminică, 24 aprilie, în sala ADMIRAL Crângași, Șoseaua Crângași nr. 20, iepurașul a venit cu o super surpriză pentru unul dintre clienții prezenți: 13.373,91 lei Grand Jackpot. Felicitări câștigătorului!

Detalii

img

10.006,47 lei Grand Jackpot la ADMIRAL Călărași!

Marți, 19 aprilie, în sala ADMIRAL din Călărași, Prelungirea București nr. 2, a fost acordat premiul Grand Jackpot în valoare de 10.006,47 lei. Puterea magnetului din jocul Reel Attraction a atras mult râvnitul premiu. Felicitări câștigătorului!

Detalii

img

Mega premiu câștigat la ADMIRAL BV: 186.199,64 lei ALL LEISURE Jackpot!

Valul de premii continuă la ADMIRAL! Sâmbătă, 09 aprilie, am surprins clienții cu un MEGA PREMIU acordat în sala ADMIRAL din Brașov, Bd. Saturn nr. 32. Unul dintre jocurile sale preferate, Sizzling Hot™ deluxe, i-a adus fericitului câștigător premiul ALL LEISURE Jackpot în valoare de 186.199,64 lei. Felicitări!

Detalii